Little Miss Sunshine (:

Haha Åh såg just en grym film Little miss sunshine helt vrickad familj en försökte ta självmor andra pratade inte tredje skulle vara med i en skönhetstävling och ack va allt går fel efter vägen den är borde rolig men också känsloslam satt ett tag och fundera på om jag blev ledsen eller glad verkligen en värd film och se

skärpning

Nu ska jag börja skriva igen, det har typ blivit ett inlägg varje år, men jag vet inte om jag ska behålla den här eller göra en ny, för nu känner jag att jag har mycket och säga men vet inte vars så jag kan ju lika väl blogga om det. Sen kvittar det om någon läser eller inte:)

Jag blir så frustrerad, det är inte alls konstigt att många unga mår dåligt i dagens samhälle det är sån fixering vid utseende och med lätta medel kan du ändra mycket, men om man sen ångrar det när man blir äldre eller när något inget blev som det skulle är ju en annan femma.
såg en reklam för någon dag sen om ett medel som gör ögonfransar långa men om alla ska ha långa ögonfransar är det fint och ha korta?! någon hade kommenterat att -efter jag använt medlet i några veckor fick jag kommentarer om va fint det var. Men vadå ? var hon inte fin redan innan, du är fin som du är har säkert många hört, men det är ju svårt och tro när allt kretsar kring *du duger inte, köp vårat medel DÅ blir du fin. Dom tjänar pengar på en vilsen ungdom som inte duger. stor bloggare gör reklam om och spruta lite i läpparna så blir dom fylliga och fina då duger du, men hur många tycker att det blir finare av och börja justera sitt utseende vi är födda olika för att det är så det ska vara, vem är du sen när du har ändrat på det som är du ?

Naturligt är fint!

Moi
RSS 2.0