Snart är det Fredag:)

fiii vad skönt och den här dagen har bara sprungit förbi jag har vait på en promme med frida, sen for jag och handlade lite ingredienser för "tjej"middagen imorgon det ska bli SMASKENS! och nu senare på kvällen var jag med lillsyrran och mormor och provade på Zumba det var faktiskt jättekul =) jag kan ju säga er gottfolk att jag redan har träningvärk i röven. haha =)
nåjo längtar till imorgon det är länge sen jag har haft en ledig helg känns det som =) vi ska äta gott middag och god efterrätt:) och inte STRESSAAAA! fyy

Nu är det 3:e dagen jag har varit utan att röka helt INTE ett enda blåss. en gång idag tänkte jag nä nu orkar jag ingen mer, men jag fick vett i skallen så jag rökte inte. men dock kan jag inte lova att jag inte kommer" fest " röka denna gång för att det är såpass nära. men sen ska jag inte göra det heller, och det är ju faktiskt drygt en månad sen jag var ut så jag tror det kan bli en toppen kväll :)

Nu ska jag forstätta smaska på lakrits tee :)
tja0

shit pommesfrites

Jaa nu är det typ ett halvår igen, men den är så trist och tråkig så jag orkar inte hålla på men nu ska jag ta tag i detta och försöka styra upp det här, så den blir lite snyggare eller hitta på något annat roligt får se hur det blir men ska iallafall börja skriva oftare.

Nu är det så att utan att jag har planerat detta och tänk egenom de så har jag varit utan cancerpinnar i 2 dagar
det är inte så mycket och hurra över men det är 2 dagar närmare ett rökfritt liv, vissa klarar det första gången dom försöker, medans andra måste misslyckas några gånger förrän dom klarar det. Vem vet det kan vara nu eller så är det ett steg närmare ialllafall. Man måste prova sig fram med olika metoder för och hitta sitt sätt, ingen vill vara rökare.

första dagen var inte så jobbig, jag hade tungt och andas så jag oroade mig ganska mycket över det, snart får jag veta om jag har fått astma eller inte.

Andra dagen (idag) Var rätt så jobbig på morgonen var den värst humöret var lite upp och ner när saker inte funkar som man vill, det bara skriker i inombords. Men jag försöker tackla bort tankarna varje gång dom kommer upp, men samtidigt är jag rädd för att det inte ska hjälpa i slutändan. Men jag har hållt mig sysselsatt hela dagen idag så bortsett från morgonen har denna dag gått rätt bra =) så vi får se hur det är imorgon bättre eller värre ? återstår och se.

Jag har provat med och planera och sluta röka några månader innan, det gick inte bra, och jag inga cigg i närheten.
så nu försöker jag med oplanerat bara lagt av utan att planera. plus att jag har 3 cigg hemma så jag vet att jag har och kan, men jag vill inte !!
jag hoppas det funkar, har 7-8 år av skit i lungorna.

adios
RSS 2.0